Support

Lorem ipsum dolor sit amet:

24h / 365days

We offer support for our customers

Mon - Fri 8:00am - 5:00pm (GMT +1)

Get in touch

Cybersteel Inc.
376-293 City Road, Suite 600
San Francisco, CA 94102

Have any questions?
+44 1234 567 890

Drop us a line
info@yourdomain.com

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

Binnenschilderwerken

VERF EN BEHANG

Vaak wordt gekozen voor een combinatie van verf, behang en/of technieken. Ook fijn lakwerk, bijvoorbeeld van deuren, keukens, trappen en maatkasten behoort tot de mogelijkheden. Dit alles steeds met kwalitatieve watergedragen verven, dus met weinig geurhinder!

STRICT BY STONE

Strict by Stone zorgt voor de koele en strakke uitstraling van beton. Een Strict by Stone wand ziet eruit als een originele betonnen muur die door de geschiedenis is gevormd. Deze techniek is duurzamer, stootvaster en krasvaste dan klassieke wandafwerkingen zoals verf of behang. Bovendien is het perfect visueel aanvaardbaar dat er oneffenheden te zien zijn. Strict by Stone staat voor doorleefd.

MAROC

Maroc is een decoratieve stuctechniek op basis van kalk die u doet wegdromen van eeuwenoude Marokkaanse paleizen en hun geraffineerde decoraties. Samengesteld op basis van kalk en marmerpoeder geeft deze techniek een sober, zacht en fluweelachtig effect op binnenmuren. Maroc is het perfecte antwoord op de vraag naar een artisanale en back-to-nature afwerking, met een exotisch tintje er bovenop…
Maroc is in heel wat ruimtes toepasbaar, zowel in privé-woningen als in exclusieve winkels of restaurants. Na afwerking met de speciaal ontwikkelde Maroc Finish kan Maroc eveneens toegepast worden in keukens of badkamers.

AQUA SENSA

Aqua Sensa, a water experience.
Voortaan kunnen wanden en vloeren van badkamers, doucheruimtes en wellnessruimtes in een minimalistische design worden afgewerkt.

DECORATIES

Uw interieur krijgt een speelse uitstraling met de Wall-Art muurstickers en sjablonen. Kinderkamers en keukens kunnen voorzien worden van een magneetmuur of krijtbord-muur. We kunnen de stickers en materialen om toffe effecten te creëren ook leveren aan de handige doe-het-zelver.

Inspiratie

Copyright 2023 Jo Embrechts. Alle rechten voorbehouden.
contact    |   ontwerp: fabriek81