Support

Lorem ipsum dolor sit amet:

24h / 365days

We offer support for our customers

Mon - Fri 8:00am - 5:00pm (GMT +1)

Get in touch

Cybersteel Inc.
376-293 City Road, Suite 600
San Francisco, CA 94102

Have any questions?
+44 1234 567 890

Drop us a line
info@yourdomain.com

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

Buitenschilderwerken

KALEIEN

Kaleiën brengt de knusse warmte van weleer naar buiten en is een gevelverfsysteem dat alle troeven van kaleiverven in zich heeft. Het vullende vermogen en het korrelige, streperige effect van dit verfsysteem zorgen voor een buitengewoon levendige en naturelle look. Het staat voor een mineraal, authentiek uitzicht en geeft uw buitenmuren ongetwijfeld de esthetische meerwaarde die ze verdienen. En er is voor elk wat wils, want wij bieden verschillende afwerkingsmogelijkheden: Calime en Pastime. Calime is al een vaste waarde. Pastime is nieuw. Puur, maar krachtig. Authentiek en toch eigentijds.

GEVELSCHILDERWERKEN

De buitenkant van uw woning opfrissen en/of een moderne look te geven kan eenvoudig door de gevel te voorzien van een proper nieuw kleurtje!

BUITENSCHRIJNWERK

Wij verzorgen natuurlijk ook de schilderwerken van uw buitenschrijnwerk. Ramen, deuren, garagepoorten, dakoversteken ... bij schilderwerken Jo Embrechts kan u voor alles terecht. Ook uw houten bijgebouwen of meubels kunnen wij voor u behandelen. Dankzij verschillende verfsoorten en technieken is vrijwel alles mogelijk om de natuurlijke schoonheid van hout te accentueren en extra in de verf te zetten. Informeer naar de verschillende mogelijkheden zoals: dekkende beits, Woodline, tuinolie, cederolie, Woodacryl en Woodlook.

RENOVATIE

Dankzij een uitgebreid gamma houtrenovatieproducten is het mogelijk om oude ramen en dergelijke terug in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Voor meer inlichting aarzel niet ons te contacteren.

Inspiratie

Copyright 2023 Jo Embrechts. Alle rechten voorbehouden.
contact    |   ontwerp: fabriek81